Tolltartók

A tolltartó választásnál kicsit olyan érzésem van mindig, mint a Pom-Pom mesében Gombóc Artúrnak a csokoládéval. Kerek csokoládé, lyukas csokoládé, édes csokoládé, keserű csokoládé… mindent szeretett. Na, én így vagyok a tolltartókkal – bedobós, varrott, hengeres, egyemeletes, kétemeletes, háromeletes, órarendes… soroljam még? De hogy végül, hogy választottam és mit javaslok azt elmondom a videóban!

Tovább a webshopra »

Kulacsok

Nálunk a kulacs az egyik slágertermék, tanévente a gyerekek jópár darabot „elfogyasztanak” belőlük. Ha pórázt nem is köthetek a kulacsokra, ebben a szezonban találok minden iskolatáskához való mintát, a többféle praktikus funkióról nem is beszélve, melyek megkönnyítik a hétköznapjainkat. Részletekért katt a videóra!

Tovább a webshopra »

Tornazsákok

A Lizzy kollekciói úgy lettek kialakítva, hogy szetteket tudunk vásárolni, így minden iskolatáskához kapható színben és mintában hozzá illő tornazsák.

Tovább a webshopra »

Füzetek és mappák

A Lizzy füzet és mappa kollekció úgy lettek kialakítva, hogy minden iskolatáskához, minden korosztálynak és minden iskolatípusnak legyen megfelelő választék.

Tovább a webshopra »